Malin Hollström

VD och affärsutvecklare

Malin Hollström har i över 10 år lett förändringsprojekt inom strategisk utveckling, varumärke, digitalisering och hållbarhet för både små och stora organisationer. På Tailorbird agerar Malin förändringsledare, facilitator samt strategiskt bollplank i förändrings- och varumärkesfrågor för att ge företag bästa möjlighet att lyckas i deras förändringsresor.

Malin tillför ny kunskap kring att leda och utvecklas med människans upplevelse i fokus för att skapa bästa möjligheter till förändring och har en gedigen kunskap i vad som får varumärken att växa över tid.

Malin är certifierad styrelseledamot och arbetar idag i styrelsen för Howdo och Företagarna Piteå. Tidningen Breakit har rankat Malin som 1 av 86 "tunga namn" som äger styrelserummen inom tech.

Läs mer här.

malin@tailorbird.se
+ 46 73 83 162 88

Niklas Berg

Affärsutvecklare

Niklas Berg är en nyfiken och erfaren affärsutvecklare och föreläsare med passion för nya idéer som sticker ut och blir kända. Han har en bakgrund som grundare av ett 10-tal byråer inom marknad- och kommunikation där han haft rollen att komma med kreativa lösningar som gör hela skillnaden. Han har skapat flera världskända koncept genom sitt arbetsliv.

På Tailorbird hjälper Niklas dagligen företag att utveckla nya koncept, affärsområden och varumärken. Tack vare hans långa erfarenhet av att hjälpa såväl mindre som globala företag har Niklas ett kontaktnät och en idébank som få andra. Niklas är personen som vågar utmana dig med frågeställningar och även inspirera med nya perspektiv.

Niklas arbetar idag i Arctic Ventures styrelse.

Läs mer här.

niklas@tailorbird.se
+46 70 930 60 37

Coenraad Coster

Affärsutvecklare

Coenraad är en person som brinner för effektivisering och optimering av processer och rutiner. Han har en bakgrund inom dagligvaruhandel och affärsutveckling och har flera års ledarskapserfarenhet, vilket gett Coenraad verktyg att hjälpa företagsledare att uppnå bättre resultat genom att arbeta med personal på ett optimalt sätt. 

På Tailorbird hjälper Coenraad företag med att optimera och effektivisera sina processer och rutiner för att skapa mervärde åt sina kunder. Coenraad använder Lean och Lean Six Sigma tankesätt och metoder  för att hjälpa organisationer att lägga större andel av sin tid på saker kunder ser värde i. “Jag älskar att jobba med problem, för varje problem finns en lösning. Det gäller bara att hitta den.”

Läs mer här.

coenraad@tailorbird.se

Vill du veta mer?

Har du behov av våra tjänster, tveka inte att kontakta oss via telefon, e-post eller formuläret nedan.
Namn E-post Meddelande Skicka