Malin Hollström

VD, ägare och affärsutvecklare

Jag är konsult inom förändringsstrategi och gör uppdrag som processledare, föreläsare och styrelseledamot. Jag hjälper företag och grupper att skapa en tydlighet i deras utvecklings- och förändringsresor. Bäst trivs jag när jag får jobba med modiga ledare som vill utveckla sina verksamheter för starkare kundupplevelser och samtidigt bidra med något gott till vår omvärld. Min bakgrund ligger inom utveckling av framför allt varumärke och digitalisering för både små och stora organisationer.

  • Lång erfarenhet av strategiskt ledarskap i konsultande roll.

  • Arbetat med varumärken som Polarbröd, Sparbanken Nord, Visit Sweden och Arctic Falls.

  • Utbildad i NLP Business Practitioner hos Coach2Coach. Utbildningen leds av Magnus Kull, INLPTA NLP Master Trainer och Sveriges mest erfarna NLP-utbildare.

  • Fil. kand. Upplevelseproduktion, Luleå Tekniska Universitet.

  • Certifierad styrelseledamot och arbetar idag i styrelsen för Howdo och Företagarna Piteå. Tidningen Breakit har rankat Malin som 1 av 86 "tunga namn" som äger styrelserummen inom tech.

Läs mer här.

malin@tailorbird.se
+ 46 73 83 162 88

Niklas Berg

Ägare och affärsutvecklare

Jag är en nyfiken och erfaren affärsutvecklare och föreläsare med passion för nya idéer som sticker ut och blir kända. Jag hjälper idag företag att utveckla nya kreativa lösningar för nya affärsområden, intäktsströmmar och affärsrelationer. Tack vare min långa erfarenhet av att hjälpa såväl mindre som globala företag har jag ett kontaktnät och en idébank som få andra. Jag törs utmana dig med frågeställningar och även inspirera med nya perspektiv.

  • Grundare av ett 10-tal byråer inom marknad- och kommunikation.

  • Ligger bland annat bakom succékonceptet A-Teens och har jobbat med stora lanseringar av Xbox, Umo.se, Visit Sweden samt agerat rådgivare åt bland annat TV4, Sparbanken Nord, Arctic Falls, och Polarbröd.

  • Arbetar idag också i Arctic Ventures styrelse.

Läs mer här.

niklas@tailorbird.se
+46 70 930 60 37

Frågor om att jobba med oss

Här är några vanliga frågor vi brukar få från kunder som är på väg att påbörja eller förstärka sitt strategiska arbete.

Hur går processen till?

Det första vi brukar göra med våra nya kunder är att kartlägga ert nuläge, önskat läge och vad ni ser för utmaningar. Det första mötet tar ca 1 timme och är gratis. Efter det mötet vet vi båda mer om vi är rätt för varandra och kommer skapa värde ihop. När vi sedan börjar jobba ihop jobbar vi oftast på månadsuppdrag, heldagar eller halvdagar.

Går det att boka en kortare rådgivning?

Absolut! Ibland har du kanske en konkret fråga du vill bolla som handlar om något ämne vi är duktiga på, såsom varumärke och marknadsföring. När vi har längre uppdrag ihop blir våra råd mer grundade men vi delar gärna med oss av vår kunskap.

Har ni tystnadsplikt?

Ja. Vårt utgångsläge är att vi inte pratar om vårt samarbete. Om du eller ditt bolag vill att vi delar med oss om det utvecklingsarbete ni är inne i så gör vi det mer än gärna men aldrig utan din tillåtelse.

Hur sitter affärsstrategi, varumärke och hållbarhet ihop?

Bra att du ställer frågan! De sitter ihop i stora delar. När vi på Tailorbird hjälper dig med ditt strategiska arbete utgår vi alltid från din affär och ditt önskade läge. Vi är bäst på de strategiska processer som handlar om påverkan på intressenter såsom hur du får fler kunder, får medarbetare att stanna kvar, bygger en bra användarupplevelse eller att nå ut på nya marknader. Vi är duktiga på att hitta lösningar som gör att intressenter förändrar ett beteende. Hållbarhet går som en röd tråd genom våra processer eftersom det är otroligt viktigt inte bara för planeten, människorna och den långsiktiga lönsamheten i ditt bolag utan också för att det är ett kraftfullt verktyg för att få fler kunder och medarbetare här och nu.

Vill du veta mer?

Har du behov av våra tjänster, tveka inte att kontakta oss via telefon, e-post eller formuläret nedan.
Namn E-post Meddelande Skicka