Erbjudande

Våra tjänster till dig som ledare

Som strateger och omvärldsbevakare har vi näsan mot framtiden men med stor förståelse för att du som ledare har utmaningar att lösa här och nu. Det är det här som gör vårt jobb så roligt. Ingen dag är den andra lik och vi brinner verkligen för att hjälpa dig som ledare att komma vidare oavsett din nuvarande situation. Klicka in på någon av de olika tjänsterna vi erbjuder för att läsa mer.

Strategisk rådgivning

Förändringsledning

Föreläsningar

Frågor om att jobba med oss

Här är några vanliga frågor vi brukar få från kunder som är på väg att påbörja eller förstärka sitt strategiska arbete.

Hur går processen till?

Det första vi brukar göra med våra nya kunder är att kartlägga ert nuläge, önskat läge och vad ni ser för utmaningar. Det första mötet tar ca 1 timme och är gratis. Efter det mötet vet vi båda mer om vi är rätt för varandra och kommer skapa värde ihop. När vi sedan börjar jobba ihop jobbar vi oftast på månadsuppdrag eller som rådgivare halv- eller heldagar.

Går det att boka en kortare rådgivning?

Absolut! Ibland har du kanske en konkret fråga du vill bolla som handlar om något ämne vi är duktiga på, såsom varumärke och marknadsföring. När vi har längre uppdrag ihop blir våra råd mer grundade men vi delar gärna med oss av vår kunskap.

Har ni tystnadsplikt?

Ja. Vårt utgångsläge är att vi inte pratar om vårt samarbete. Om du eller ditt bolag vill att vi delar med oss om det utvecklingsarbete ni är inne i så gör vi det gärna men aldrig utan din tillåtelse.

Hur sitter affärsstrategi, varumärke och hållbarhet ihop?

Bra att du ställer frågan! De sitter ihop i stora delar. När vi på Tailorbird hjälper dig med ditt strategiska arbete utgår vi alltid från din affär och ditt önskade läge. Vi är bäst på de strategiska processer som handlar om påverkan på intressenter såsom hur du får fler kunder, får medarbetare att stanna kvar, bygger en bra användarupplevelse eller att nå ut på nya marknader. Vi är duktiga på att hitta lösningar som gör att intressenter förändrar ett beteende. Hållbarhet går som en röd tråd genom våra processer eftersom det är otroligt viktigt inte bara för planeten, människorna och den långsiktiga lönsamheten i ditt bolag utan också för att det är ett kraftfullt verktyg för att få fler kunder och medarbetare här och nu.

Vill du veta mer?

Har du behov av våra tjänster, tveka inte att kontakta oss via telefon, e-post eller formuläret nedan.
Namn E-post Meddelande Skicka