Lediga tjänster

Affärsutvecklare

Tailorbird hjälper företag att bli starka och hållbara varumärken. Hos oss kommer du med affärsmässigt tänk gå till jobbet med en känsla av att du gör skillnad på riktigt.

Arbetsuppgifter

I rollen som Affärsutvecklare på Tailorbird ingår du i vårt team där vi tillsammans tar oss an våra kunders utmaningar. Eftersom vi ofta jobbar med utveckling av själva affärsidén och nya produkter har du stora möjligheter att påverka våra kunders lönsamhet och samtidigt vara med och bidra till en positiv påverkan på miljö och människor. Dina kompetenser och färdigheter kommer styra dina arbetsuppgifter men du kommer främst jobba med:

  • Utveckling och paketering av nya produkter, tjänster och upplevelser

  • Leda och agera rådgivare till styrelser, ledningsgrupper och företagsledare i deras strategiska arbete

  • Delta i Tailorbirds egna utvecklingsarbete där vi ständigt håller oss nyfikna, driver förändring och utvecklar vår egen affär

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning och erfarenhet av att leda strategiska processer. Du är kontaktskapande och nyfiken. Vi ser gärna att du jobbat med försäljning av komplexa tjänster. För att trivas i rollen måste du bryr dig om människor och miljö (lite mer än andra). Eftersom våra koncept och strategier ofta handlar om att få intressenter att förändra ett beteende är det bra om du har ett intresse av hur människor fungerar och fattar beslut. Våra tjänster kräver högt förtroende och integritet. Det är viktigt att alla i teamet är ärliga och ödmjuka både mot våra kunder och varandra.

Att jobba hos oss

Tailorbird jobbar utifrån ett arbetssätt där vi går mot riktningar snarare än fasta mål och du bör trivas i en miljö där inte alla svar finns från start. Till skillnad från många andra konsultverksamheter mäter vi kundnöjdhet och vårt egna mående istället för beläggningsgrad. Här finns ingen tidrapportering- all tid läggs på att leverera värde till kund. Vi lägger väldigt liten del av vår tid på administration och projektredovisning eftersom våra kunder främst är privata företag som gjort en investering i vår kunskap och kompetens. De vill framför allt förstå, få vägledning i prioriteringar och “se det hända”.

Tjänsten är tillsvidareanställning och innebär vissa resor. Vi har kontor i Pepparkakshuset i Piteå, ett mysigt gammalt hus i en vacker miljö. Vi jobbar oftast tillsammans på kontoret men det finns också chans att sitta viss tid hemma eller på andra platser om så önskas.


Kontakt och ansökan

Ansökan med personligt brev samt CV eller länk till uppdaterad Linkedin skickas till malin@tailorbird.se

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta; 

Malin Hollström
VD 
073 831 62 88
malin@tailorbird.se